Jamie Gold indrømmer aftalt spil

WSOP-vinder Jamie Gold har været ude i et juridisk stormvejr, siden han sidste år kunne lade sig hylde af WSOP Main Event. Og nu er der måske endnu mere uvejr på vej til Gold.

Vil du se min hånd?
Han indrømmer i hvert fald, at han to gange undervejs til sin historiske sejr bevidst viste sin hånd eller afslørede, hvad han sad med i hulen. Første gang viste han ét af sine kort til en modspiller og anden gang, fortalte han en af sine venner, hvad han sad med på hånden. Således undgik vennen at blive elimineret fra det fine selskab.

Gold indrømmer sin fejl og undskylder med at sige, at han ikke vidste, hvad han tænkte på.

Under alle omstændigheder gik Jamie Gold hele vejen, og det juridiske efterspil er siden blevet løst. Gold havde lovet halvdelen af sin gevinst til vennen Bruce Crispin Leyser, men da de $12.000.000 var en realitet, kom WSOP-vinderen pludselig på andre tanker. Siden har sagen bølget frem og tilbage, men for små tre uger siden annoncerede de involverede, at de var nået frem til en løsning uden rettens indblanding.

Med alle skeletterne ude af skabet kan Gold nu se fremad og forhåbentligt gå et år med mindre tumult i møde. Indtil videre ser det ikke ud som om, at Golds nye afsløringer får nogle konsekvenser.  

asd