WSOP indtager Europa!

For første gang nogensinde vil der blive spillet om WSOP-armbånd uden for Las Vegas. Det blev en realitet, da Harrah's Entertainment offentliggjorde, at de flytter det store, prestigefyldte World Series of Poker-cirkus en tur til London.

Arven føres videre
"World Series of Poker Europa vil få en unik identitet og stil, men vil forblive tro til WSOP's 38-årige arv og tradition," udtaler WSOP-kommisær Jeffrey Pollack og tilføjer:
"Den nye turnering er blevet designet med europæiske spillere i tankerne, men deltagere fra alle lande er velkomne. Vi håber, det bliver en årlig tradition for alle pokerentuiaster og WSOP-fans, når begivenhederne i Las Vegas er overstået."

Når begivenhederne er afsluttet i den amerikanske spilleby i juli, må spillerne vente til september, hvis de vil have mere WSOP-action. Arrangementet løber fra den 6. til den 16. september på tre forskellige casinoer i den engelske hovedstad.

De tre turneringer
2.500 pund H.O.R.S.E. Event, 5.000 pund Pot Limit Omaha-turnering og endelig den store Main Event, 10.000 pund No Limit Texas Hold 'Em Championship vil nok kunne trække nogle spillere forbi London, når kalenderen fortæller, at det er blevet efterår.

TV-rettighederne er endnu ikke blevet solgt, men det er nok ikke nogen dårlig ide at begynde at holde udkig efter satellit-turneringer, der kan bringe dig nærmere begivenhederne. Eller må du finde tegnebogen frem og betale dig adgang til jomfruturen. 

 
asd