Paul Wasicka vinder NBC Heads Up

Paul Wasicka satte Chad Brown på porten i finalen, tog titlen og de $500.000. Med sejren i NBC National Heads Up Poker Championship beviste den 26-årige Wasicka en gang for alle, at han skal regnes med i pokertoppen, og at andenpladsen i sidste års WSOP Main Event ikke var en enlig svale.

Shannon Elisabeth røg i semifinalen
Den unge Wasicka eliminerede turneringens overraskelse, skuespilleren Shannon Elisabeth i semifinalen, og dermed var vejen banet til finalen, hvor han løb ind i Chad Brown, der havde slået Gavin Smith i sin semifinale.
Finalen skulle afgøres i bedst ud af tre opgør, og Wasicka tog en 1-0-føring med det samme og havde ikke tænkt sig at forlænge finalen yderligere.

Straight tager titlen
Wasicka fik hurtigt skrabet størstedelen af chipsene til sig i dyst nummer to, og da bordet viste , røg alle skillingerne til midten.
Smith havde ramt toppar og viste  op, men var alligevel håbløst bagefter, da Wasicka havde ramt the nuts på floppet. Wasicka viste , der fuldtendte straighten. Ikke mere hjælp til Smith, og Wasicka blev den tredje Heads Up-mester. Han skriver sig ind i historiebøgerne sammen med de tidligere vindere Phil Hellmuth og Ted Forrest. 
 
asd