Tipsters bedste weekendtips

Her bringer vi tips til weekenden fra Betsafe's Tipster
- helt ucensureret

Sent søndag aften har vi, hvad der for mig, er weekendens bedste kamp, så her er mit råd. Placer dit væddemål og læn dig dernæst tilbage og nyd Ath Bilbao vs Real Madrid med et gigantisk forsikringstilbud fra Singlefesten. Refundering på matchvinder hvis Ath Bilbaos top angriber, Ibai, scorer det sidste mål! 

Mandag aften er der et gigantisk opgør om titlen med Man City vs Chelsea; sørg for at tjekke vores hjemmeside mandag for en enorm refundering på kampen!

Juventus vs Inter Milan
Juventus er begyndt at vise deres styrke de sidste par uger i toppen og nu med 6 point ned til næste hold. Inter Milan har tabt 7 af 11 udebanekampe mod de 4 tophold og har lukket mål ind først i 9 af 11 sådanne kampe. Tippet er at Juventus scorer først til odds 1.30

Hull City vs Tottenham
Tottenham har opnået en god form i de seneste kampe med lige så mange udebanesejre som de andre tophold. De har vundet alle deres seneste 5 udebanekampe, så selvom Hull har haft nogle gode resultater på hjemmebane denne sæson, ser Tottenham ud til at være det smarte valg til odds 2.04

Barcelona vs Valencia
Barcelona har vundet 10 af deres seneste 10 hjemmebanekampe mod midterhold. De har også vundet halvleg/fuld tid dobbelt resultat i 10 af 12 hjemmebanekampe. Valencia har vist gode resultater mod de 2 tophold. Tippet er Barcelona vinder halvleg/fuld tid dobbelt resultat til 1.40. At Barcelona vinder er et godt sats denne uge til lave odds med Livlinen.

Athletic Bilbao vs Real Madrid
Der har været over 2,5 mål i 6 af 8 hjemmebanekampe mod de to tophold. Real Madrid har haft mere end 3,5 mål i langt mere end halvdelen af deres udebanekampe mod de 6 tophold de sidste par sæsoner. Tippet er over 3,5 mål til odds 1.92. Denne kamp ligner et stærkt valg for Målfesten denne weekend. 

Braunschweig vs Dortmund
Dortmund har vundet med to eller flere mål i 8 af deres seneste 14 udebanekamp mod de 6 bundhold. Braunschweig er i ret dårlig form og har tabt 6 af deres seneste 9 hjemmebanekampe. Tippet er Dortmund -1 handicap til 1.83. Placer et væddemål med Hattrick booster på at top angriberne, Lewandowski og Aubameyang, tilsammen scorer 20 mål denne sæson. 

Betsafe Tipster

Det var weekend tips fra Betsafe's Tipster. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus. 

Have fun!