Hvem vinder La Liga?

Hvem vinder La Liga denne sæson?

Det vil næsten være for meget at forlange, at sidste sæsons drama og spænding i afslutningen af La Liga i Spanien skulle gentages i den nye sæson. Sidste sæson udspillede der sig, som du nok ved, et sandt drama mellem de evige rivaler Barcelona og Real Madrid, men med endnu en udfordrer i form af Atletico Madrid. Sidste sæson var således en af de mest interessante sæsoner i de sidste par år.

Faktisk endte det som bekendt med, at Atletico Madrid modstod presset fra giganterne Real Madrid og Barcelona og vandt titlen for første gang i 18 år. Simeones hold formåede tilmed at komme i Champions League-finalen og var tæt på endnu en fest, men Real Madrid udlignede i sidste øjeblik og udspillede Atletico i ekstra spilletid. Men mon ikke, at vi alligevel får en interessant sæson, hvor Real Madrid er på udkig efter en ny titel, og hvor Barcelona skal forsøge at generobre kronen, ligesom Atletico vil forsøge at forsvare titlen.

Du kan naturligvis spille på, hvem der vinder, men på Bet365 kan du også finde opdaterede nyheder om de forskellige hold og transfers. Find mere info her

Hvem slutter i toppen af La Liga?
Real Madrid løb tør for brændstof i de sidste kampe i sidste sæson og sluttede på tredjepladsen bag Atletico Madrid og Barcelona, selv om de havde samme pointantal som catalanerne. Den bitre smag skal vaskes væk ved at vinde den tiende titel i Champions League til en af de mest vindende europæiske klubber. Lige efter VM er der blandt andet blevet indkøbt spillere som colombianske James Rodriguez (AS Monaco), tyske Kroos (Bayern München) og en af de bedste målmand ved VM Navas. Væk er dog også spillere som Morata, Diego Lopez og sidst men ikke mindst Di Maria. Holdet er allerede afbalanceret og med nye forstærkninger er Real største kandidat til at vinde en ny titel. Vi forudser, at La Liga titlen vil blive i Madrid, men at den vil blive flyttet i hænderne på kongeklubben og Cristiano Ronaldo m.fl.

Barcelona spillede en middelmådig sidste sæson, hvor de dog helt op til den sidste runde i kampen om titlen, var med. Men holdet sluttede sæsonen med tre point færre end mestrene fra Atletico. Med udnævnelsen af Luis Enrique til træner håber catalonierne, at de kan genskabe troen og få titlen tilbage til Camp Nou. Transfervinduet har blandt andet givet plads til forsvarerne Vermaelen og Mathieu og en del andre gode erhvervelser. Messi vil fortsat være en nøglespiller for Barcelona, men han vil ligesom Neymar på den anden fløj spille mere mod Suarez. Vi forventer, at Barcelona i sidste ende kommer til kort mod Real Madrid, men at andenpladsen tilhører dem.
Atletico Madrid vil forsøge at forsvare titlen, som de vandt efter 18 års tørke i en spændende afslutning, hvor Barcelona og Real blev sat til vægs. Forsvaret er den bedste del af Simeones team, men en række prominente navne har forladt klubben. Selvom Atletico vil være en vanskelig modstander for alle klubber, herunder også Real og Barcelona, mener vi ikke, de vil være i stand til at forsvare deres titel.