Champions League: Sikker hjemmebanesejr til Liverpool?

UEFA Champions League-hymnen gjalder igen over Anfield i England, når legenden Steven Gerrard fører Liverpool ud på græstæppet til kamp mod den bulgarske sensation Ludogorets i pulje B. Og mon ikke de rødklædte fra Beatles-byen har set frem til dette opgør i årevis, når de igen er blandt de fine selskab af storklubber i Europa.

Brendan Rodgers tropper har handlet massiv ind til den kommende sæson, hvor den italienske stjerne Mario Balotelli er indlemmet i den frygtindgydende offensiv sammen med de engelske kanoner Daniel Sturridge og Raheem Sterling. De skal spille blædende i aften, hvis Liverpool skal komme fra land med en sejr i første spillerunde i gruppespillet. Men modstanderne fra Bulgarien, Ludogorets, overraskede alt og alle i play off-runden, da de på sensationel vis sendte rumænske Steaua Bukarest ud i mørket. Der skulle straffespark til at afgøre det hele, og her måtte Ludogorets forsvarsspiller Cosmin Moti trække i målmandsdragten, når keeperen var blevet udvist. Moti blev helten, der sikrede Ludogorets adgang til det forjættede land, da han reddede to straffespark og sendte hele Bulgarien i ekstase. Nu venter der et brag af en kamp for Moti og Ludogorets, når de møder mægtige Liverpool på Anfield i deres største opgave i karrieren.

Ifølge bookmakerne er der lagt op til en hjemmesejr af de store - unibet har følgende odds

1: 1.20
x: 6.70
2: 17.00

Odds 1.20 måske ikke det vilde, men hvis det går som alle regner med, så er 20% en sygt høj forrentning af dine penge på 2 x 45 minuter. 

Ser her Balotelli's første LFC interview: