Får Zlatan & Co. point mod Barcelona?

Får Zlatan & Co. point mod Barcelona?

Tirsdag og onsdag står den på 2. runde af UEFA Champions League gruppespil. Største favoriter til at vinde ugens kampe er Bayern München på udebane over CSKA Moskva, og Real Madrid på udebane mod Ludogorets Razgrad - de to favoritter giver kun omkring odds 1.20 - 1.25 hos bookmakerne.

Om tirsdagen skal Paris Saint-Germain med Zlatan Ibrahimovic prøve at slå mægtige FC Barcelona - Zlatan & Co. har hjemmebanefordel på Parc des Princes. Imens hjemmeholdet spillede uafgjort i sin første gruppekamp ude mod Ajax Amsterdam,
hev Barcelona på hjemmebane en smal 1-0-sejr hjem over danske AaBs banemænd fra APOEL. De bliver spændende at se,
hvem af de to forhåndsfavoritter i Gruppe F, der ser stærkest ud, når kampen sparkes igang. De to hold mødte senest hinanden i turneringens kvartfinaler i 2013. Dengang blev det til to uafgjorte opgør, hvor Barcelona gik videre på reglen om udebanemål.
 
Trods hjemmebanefordel og en uberegnelig Zlatan, så har bookmakerne Barcelona som favorit til at vinde kampen. Her odds fra bet365
 
1: 3.40
x: 3.40
2: 2.10 

Og ja hjemmebanefordel eller ej, så er Barcelona uhyggelige, når Messi og Neymar er op toppen. Vi foreslår dog alligevel en 1X halvgardering som en mulighed, da man aldrig ved og Zlatan laver en kasse. bet365 giver odds 1.75 på halvgarderingen.  

Der er masser af andre spillemuligheder. Tror du f.eks. at Barcelona scorer i 2. halvleg, så er odds 1.61 på det udfald. Spil på at Barcelona vinder begge halvlege giver pengene igen syv gange. 

Har du ikke en konto hos bet365, så er der op til 1000 kroner at hente i velkomstbonus - åbn din konto her







asd