bayern münchen real madrid

Odds: Overrasker Ronald & Co. på Fussball Arena München

Der er lagt op til et brag af en fodboldkamp i aften på Fussball Arena München, når Bayern München tager imod Real Madrid i den første del af kvartfinalerne i Champions League.

Der venter gæsterne fra Madrid en hård opgave, da Bayern München normalt har styr på Real på hjemmebane, og har vundet 9 af de seneste 11 indbyrdes kampe - men man kan aldrig afskrive et af Europas tophold Real Madrid, hvor Christiane Ronaldo ofte blot behøver et frispark til at sende bolden bag netmaskerne hos modstanderne.

Bookmakerne har dog hjemmeholdet som klar favorit- her odds fra 888.dk

1: 1.70
X: 4.35
2: 4.85

Tror du, at Ronaldo & Co overrasker og vinder, men gerne vil have lidt sikkerhed, så er det muligt at spille Real Madrid til at vinde til odds 3.70, hvor du får pengene tilbage, hvis kampen ender uafgjort.

Satser du på, at Ronaldo banker bolden i kassen i løbet af kampen, så giver det udfald odds 2.60 og Gareth Bale giver pengene tilbage 3.85 gange, hvis han scorer. Hos tyskerne er Robert Lewandowski favorit til at nette, og giver odds 1.75 såfremt det sker.

Du kan f.eks. også spille på, at hjemmeholdet scorer under 1,5 mål i kampen, og det giver fine odds 2.43.

Se de vildt mange spilmuligheder på kampen hos 888.dk, der naturligvis også have et stor udbud på live betting under kampen

CR7 kendt for at være glad for lækre biler og har i sin samling angiveligt flere hysterisk dyre af slagsen - f.eks. BMW M6, Bentley Continental GTC, Merecedes-Benz C Class Sports Coupé, Porsche Cayenne, Bentley GT Speed samt en Ferrari 599 GTO.

Den 32-årige Cristiano Ronaldo har også en Bugatti Veyron 16.4 til en pris af omkring 9 millioner kroner, men så har den også vanvittige 1184 hestekræfter, en topfart på 431 kilometer i timen og ramme de første 100 km/t på sølle 2,6 sekunder. Vil du også have sådan et beast af en dyt, så skal du altså bare smide 1.855.000 på udesejr til Real Madrid - så er bilen hjemme, hvis altså dit bet går hjem :-)

Dytten er da meget nice!





asd