esport cs:go

Betting på eSport i kraftig vækst

eSport er i kraftig vækst i hele verden, hvor der arrangeres turneringer med professionelle spillere, hold, managers og coaches -
fuldstændigt som i fodbold og andre store stortsgrene. Danmark er helt med fremme på flere fronter med blandt andet Counter Strike-holdet Astralis, der vandt den store CS:GO-turnering ELEAGUE Major 2017 og Mohamad Al-Bacha fra Kokkedal, der vandt FIFA Interactive World Cup 2016.

Ifølge en analyse fra Dansk Erhverv, der tager udgangspunkt i tal fra Danske Spil, så er omsætningen på e-sportsbetting teget gevaldigt - hele 544% fra 2014 til 2016.

- Danskerne har en stor appetit på e-sport, både som spillere og tilskuere, og vi har stærke forudsætninger for at gøre e-sport til en dansk styrkeposition. Derfor bør vi se på, hvordan vi kan tiltrække flere e-sportsturneringer til Danmark, udtaler Janus Sandsgaard til danskerhver.dk Læs hele artiklen om eSport her på danskerhverv.dk

Langt de fleste bookmakere har et stort udbud af spil på eSport og både 888.dk og bet365 tilbyder odds på counter Strike CS:GO, Dota2, League of Legends, Starcraft II og Hearthstone.

I Påsken kan du blandt andet spille på SCII - SSL Permier League , hvor bet365 har følgende vinder-odds:

INnoVation, 3.75
Solar, 4.75
Patience, 7.50
ByuL, 8.00
Stats, 9.00
Dark, 9.50
aLive, 9.50
Maru 12.00
sOs, 15,00
Zest, 19.00

Præcist som på alle andre sportsgrene er der masser af spilmuligheder. I LOL - er der er kæmpe udvalg af turneringer med spil på f.eks.

Vinder kampen 2-vejs
Vinder kor 2 2 vejs
Hold får first blood - Kort 1
Første hold får 10 kills - Kort 2
Hold dræber den første dragon
Hold scorer flest kills
Korrekt score -Kort
Antal dræbte dragons - Over/under
Antal ødelagte towers - Over/Under
Hold dræber den første baron
Hold ødelægger første inhibitor

Tjek det store udbud af spilmuligheder og odds på eSport
asd