Andy Beal er tilbage i pokerverdenen

Den pokerinteresserede bankmand og milliardær, som Ace har bragt en historie om i denne måneds blad, er efter tre år endelig tilbage i Las Vegas.

I aften i det private high limit area på Wynn hotel vil dealeren åbne op for et nyt kapitel i den legendariske turnering mellem forrentningsmanden og pokerentusiasten Andy Beal og den absolutte top af pokerspillere. Som rygtet går, er det Todd Brunson, der vil lægge ud som repræsentant for pokereliten. Ligeledes bliver der naturligvis hvisket om high stakes, hvor bedste bud er et $100.000/$200.000 limit spil.

Kapitlet skulle faktisk allerede været skrevet i september sidste år, da Andy Beal inviterede ”the Corporation” (pokerspillerne ledet af Doyle Brunson) til at spille i Dallas med et indskud på $40mio. Dengang lød svaret – nej tak. 

Det vil blive spændende at se, om den tidligere fisk igen kan overraske de professionelle og svømme fra hajen Todd Brunson i aftenens opgør. En ting er sikkert efter tre års pause har han sikkert et es eller to gemt i ærmet, og så må vi bare vente at se, om det er nok til at vinde det første stik i en af de mest omtalte pokerdueller nogensinde.