Morten Lykkegaard Las Vegas-vært

TV-avisens tidligere ankermand Morten Lykkegaard skal lede Kanal 5s nye store underholdningsprogram Viva Las Vegas.

Journalist Morten Løkkegaard bliver programvært på forårets store satsning på Kanal 5: Viva Las Vegas. I løbet af en række programmer sendes 13 helt almindelige danskere på en vild tur til verdens førende spilleby, hvor de i fællesskab skal forsøge at få 100.000 dollars til at yngle så meget som muligt. Den sidste person tilbage kan tage hele gevinsten med hjem til Danmark. Viva Las Vegas har premiere på Kanal 5 i april.

Den 41-årige Morten Løkkegaard har ikke tidligere fungeret som vært på den type underholdningsprogrammer, og Viva Las Vegas bliver samtidig også den første tv-opgave, den garvede journalist påtager sig, siden han sidste år forlod DR efter 15 år.

Det er holdet bag Robinson Ekspeditionen, produktionsselskabet Strix, som i samarbejde med Kanal 5 står bag udviklingen af formatet. Under optagelserne til programmet kommer deltagerne til at dyste i forskellige slags casinospil, og derudover vil de blive præsenteret for udfordrende dilemmaer, hvor hurtige beslutninger og evnen til at improvisere kan give ekstra gevinster. Castingen til Viva Las Vegas er netop afsluttet, og 2.000 personer har meldt sig til at være deltagere i programmet. I de kommende uger vil den endelige casting af de 13 deltagere foregå.

- Morten Løkkegaards deltagelse i Viva Las Vegas er naturligvis et stort aktiv for både programmet og Kanal 5. Mortens engagement, enorme tv-erfaring og kolossale udstråling er jo kendt af alle, og han vil i den grad kunne tilføje genren noget nyt, udtaler programchef Martin Dalgaard og understreger, at Viva Las Vegas vil være med til at cementere Kanal 5 som en bred underholdningskanal.

asd