En nat med de slemme drenge

World Poker Tour er ikke kun et forum, hvor millioner af dollars ruller rundt i manegen. Det er også stedet for god underholdning.

Det blev bevist til fulde, da WPT lørdag aften optog 'Bad Boys 2' på Commerce Casino i L.A. Her fløj det nemlig nærmere rundt med ord end penge, da Phil Helmuth, Tony G, Mike 'The Mouth' Matusow, Men 'the Master', Gustav Hansen og Jean Bobby Belande.

De berømte pokerhajer spillede om æren og en 25.000 dollars entrebillet til WPT-finalen på Bellagio.

Et af beviserne for at det føg med ord var, da selveste Matusow under spillet måtte indrømme, at Tony G. talte mere end ham.

Gustav Hansen røg ud som første spiller og nåede ikke at sige meget mere end 20 ord, men der var til gengæld også tale om den korteste finale i WPT-historien med kun tre timer og tyve minutters spil, før vinderen var fundet.

Tony G. sad til sidst med godt tre gange så mange chips og heads up mod Matusow, der fik skubbet alle sine chips til midten med to konger. Det forhindrede ikke Tony G. i at proklamere, at han havde en 'magisk' hånd og calle med  

Og magisk måtte Matusow nok også indrømme, den har været, for da  var to af kortene på floppet blev 'The Mouth' overhalet indenom, og den slagne ordmaskine stod og stirrede på bordet fem minutter i træk, mens Tony G., den slemmeste af dem alle - vandrede rundt i studiet og modtog sin hyldest.