Formand under anklage

Formanden for Dansk Poker Forbund, Frederik Hostrup, er kommet under beskyldninger inde på det største danske pokerforum, Pokernet.dk, for at have spillet på to konti i samme turnering.

”Beskyldningerne er ren misundelse, og jeg tager det ikke så tungt. Party Poker kan undersøge alt det, de vil. Jeg har ikke noget at skjule,” siger Hostrup, der som formand for pokerforbundet er taget hjem fra en turnering i Østrig for at deltage i forbundets bestyrelsesmøde i aften, hvor sagen bliver taget op.

Den aktuelle sag er under intens bevågenhed fra brugerne på pokernet.dk, og er sandsynligvis eskaleret, fordi en bruger har indberettet Hostrup til Party Poker. Et tiltag, der har delt brugerne i to lejre.

Nogle brugere hævder, at Hostrup selv i en tråd søndag den 29. januar skulle have givet udtryk for, at han brugte to konti pågældende aften, men Hostrup forklarer selv, at det skrevne er blevet misforstået.

"Jeg refererede i et indlæg til, at jeg den pågældende aften også spillede poker med 'min højre hånd', og det er af nogle blevet tolket som om, det fysisk var min højre hånd, og at jeg styrede begge konti. Men ’min højre hånd’ refererer i virkeligheden til min medarbejder Bo, som spillede på en anden konto i et andet lokale," siger Hostrup til Ace og tilføjer:

”Det er kun godt, sagen nu bliver undersøgt, for jeg ser frem til at blive renset frem for at beskyldninger skal blafre i vinden.”

Party Poker har indtil videre forholdt sig rolig i sagen, og der har ikke været tale om nogen fastfrysning af Hostrups konto.

Nærmere betegnet mener nogle brugere, at formanden skulle have spillet på to pokerkonti under samme multi-tableturnering, som det var tilfældet for spilleren AblackCar/JJProdigy, som vi skrev om her på acemag.dk i lørdags.

Denne spiller havde indrømmet, at han havde spillet med flere konti hos Party Poker og efterfølgende fået pengene på sine pokerkonti fastfrosset af Party Poker, mens de undersøger sagen.

Den lange tråd, som indeholder over 500 indlæg og på nuværende tidspunkt er blevet læst ca. 11.000 gange kan læses her:

http://www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=108671