Grønt lys til pokerformand

Dansk Poker Forbund foretog i aftes en intern undersøgelse af de seneste dages beskyldninger mod deres formand, Frederik Hostrup, og konkluderede efterfølgende, at formanden ikke har foretaget sig noget ulovligt.

Han har været mistænkt for at spille på to konti samtidig i Party Pokers onlineturnering, men bestyrelsen slår nu fast, at pågældende konti, Pokerpoliti og Dynamisk, tilhører forskellige fysiske personer, som begge har jævnlig gang hos forbundet.

På mødet blev formanden erklæret inhabil, mens dennes bror og bestyrelsesmedlem, Carl Hostrup, afstod fra at påvirke sagen, mens resten af bestyrelsen behandlede sagen.

Bestyrelsen oplyser, at de har kontaktet Party Poker og fået bekræftet, at det er tilladt, at flere spillere spiller med i samme turnering fra samme IP adresse.

Dansk Poker Forbund understreger dog, at spillere, der har kontakt til hinanden under en turnering og sidder på samme bord, bør spille etisk korrekt og lade en af kontiene sidde ude.

Forbundet afventer nu Party Pokers svar på den anmeldelse af Frederik Hostrup, der er indgivet af en bruger fra Pokernet.dk