Bank Madsen og vind kassen

Mads Andersen vandt 2,5 million kroner ved at banke al modstand af banen ved European Poker Tour i København. Nu får alle chancen for at prøve deres pokertalent mod EPT-champen, der bliver kaldt 'Madsen' blandt venner.
 
Mandag kl. 20.00 sidder Mads Andersen parat ved sin bærbare computer i Monte Carlo og spiller mod alle udfordrere på www.betsson.com.
Dagen efter skal Mads i ilden ved indledende runde i den store EPT finale i Monto Carlo, og turneringen på spillesitet Betsson bliver derfor Mads Andersens sidste træning, inden det for alvor gælder.
 
"Det bliver sjovt at spille mod alle spillerne på Betsson. Der bliver nok en del, der går all-in på mig, når der er ekstra præmie for at slå mig ud. Men man har jo aldrig vundet noget på at give op," siger Mads Andersen, der mandag morgen fortalte om sin sejr og liv med poker på Go' Morgen Danmark.
 
Der er 10.000 kroner til bedst placerede dansker i turneringen plus almindelig præmiefordeling afhængig af deltagerantal. Slår du Mads ud vinder du udover æren også ud 1.000 kroner. Mads spiller under pokeralias Mads A., så det er bare om at sætte jagten ind på www.betsson.com.