Blogger fører feltet an i Monte Carlo

For blot to måneder siden var Jennifer Mason blogger til EPT i København. I dag er hun fyrstinden af Monte Carlo. Så hurtigt kan det gå i poker. 

I januar måned spillede undertegnede en turnering med engelske Jennifer Mason i København. Det var desværre ikke ved finalebordet ved hovedturneringen. Der måtte Mads Andersen kæmpe mod sine konkurrenter. Nej vi var skam begge bloggere, og da spillerne fik en velfortjent pause, skulle vi lige have en hurtig turnering. Det blev en free-roll. Desværre blev vi hurtigt ekspederet ud af turneringen. Det var bestemt ikke godt nok, men ok jeg kunne trøste mig med, at vi alligevel skulle tilbage til bloggen og informere vores kære læsere.

I nat lagde Jennifer pennen fra sig, tog kortene i hånden og spillede sig i spidsen af Monte Carlo. En meget imponerende præstation. Hun har tidligere vundet Grosvenor UK Open Poker Championship, men holder sig normalt ellers til at rapportere om spillet.

Chipcount kan ses på http://www.acemag.dk/live/, hvor vi også kan berette om Mads Andersen, der indtager en flot sjetteplads.