Tre på stribe

Det lykkedes for et øjeblik siden Ken Lenaard at slå endnu en verdensmester. Dermed fik selviscenesættelsens mester - Lenaard endnu en sejr i posen og er altså nu oppe på 3 WSOP champs.

Matchen foregik i Monte Carlo og var sat op som en velgørenhedskamp, mellem Joe Hachem og Leenaard. Taberen skulle donere 10.000 dollars til den velgørenhed vinderen ønskede. Ken Lenaard havde ønsket at støtte kræftforskning.

Joe Hachem havde inden kampen udtalt:
"Selvom Lennard skulle være heldig og gå hen at vinde, så siger det intet om mandens pokerevner. Det er er kamp der er sat op som et medie/velgørenhedsstunt, og jeg er bare glad for at en organisation får nogle penge ud af det, mere er der ikke i det for mig," siger Joe Hachem til Ace.

"Ken Lenaard tror, at han nu er verdensmester... der tager han dog grueligt fejl. Som jeg har sagt før igen og igen... Chris, Greg og jeg har slået flere tusind mennesker i WSOP turneringen. Det er det, der gør en til WSOP-champ. Ikke at en eller anden svensker kommer flagrende, og skriger op om, at nu har han slået en til af os... Jeg har tabt mange heads up siden WSOP og sjovt nok er der ingen der har opført sig ligeså hysterisk som Lenaard," slår en grinende Joe Hachem fast.