Amerikaner vinder Europas største pokerturnering

Det blev 19-årige Jeff Williams fra Atlanta, Georgia i USA, der vandt Europas største pokerturnering, European Poker Tour Grand Final i Monte Carlo og dermed €900.000 eller 6.5 millioner kroner.

Hvis man overhovedet kan tale om en rigtig vinder, så må det være her. Den unge amerikaner havde hele vejen igennem styr på finalebordet og med fire spillere tilbage afslog han en deal med de andre spillere.

Klogt og flot gjort. To timer efter stod han nemlig med en check på €900.000 i hånden.
"Jeg tror snart jeg besvimer. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre," sagde Jeff Williams lige efter han havde stået badet i blitz-lys i 20 minutter.

Hvor banalt det end lyder, så var det et rørende øjeblik at se den spinkle teenager med de store krøller stå med blanke øjne og et kæmpe smil, der gav frit udsyn til bøjlerne i hans mund.

Første turnering
I mere end en forstand var det den amerikanske drøm der gik i opfyldelse. Williams havde kvalificeret sig online og EPT Grand Final var nemlig hans første liveturnering nogensinde.
"Det er utroligt, at jeg nu står her og har vundet det hele, når jeg ikke en gang er gammel nok til at spille live i USA" sagde Jeff.

Som sagt afslog han undervejs at indgå en deal.
"Jeg havde en rigtig god feeling med bordet, og jeg havde på fornemmelsen, at jeg godt kunne gå hele vejen, Derfor afslog jeg," Sagde Williams til Ace, inden han blev overfaldt af sin mor, der kyssede ham på kinden og tørrede hans kind efterfølgende på den der mor-agtige måde.