Bliv millionær for en aften

Drømmer du om at have et dankort, der ikke kan overtrækkes? Så er det nu, du har chancen for at brænde spandevis af penge af.

Det er spilfirmaet Betsson, der giver tre skandinaver mulighed for at fyre en million svenske kroner af på seks timer.

I efteråret havde Sky FM en pokerturnering, hvor man kunne vinde 50.000 kroner, som skulle bruges på seks timer. Nu overtrumfer Betsson med en konkurrence om at bruge 1.000.000 kroner. – også på kun seks timer.

”Vi har alle sammen en drøm om at blive millionærer. Nu giver Betsson alle en gratis chance for prøve at få alt, hvad de peger på,” siger Rune Brandt, dansk talsmand for Betsson.com, der understreger, at pengene skal fyres af indenfor tidsrummet, og at man ikke må eje noget bagefter.

Søndag er sidste dag, man kan deltage i lodtrækningen om Betsson Millionen. Hvis man vil deltage, kan man klikke sig ind på Betssons hjemmeside og gratis tilmelde sig selv og to venner. Kun hold fra Danmark, Norge og Sverige kan deltage. Efter lodtrækning vinder 10 hold en luksustur til Stockholm - tre hold fra hvert land plus et jokerhold, der vinder pladsen efter en pokerturnering. I den svenske hovedstad findes vinderne af millionen efter spil på rouletten.

”Betsson Millionen er den største chance for at vinde en million. Lige nu har vi 100 tilmeldte hold fra Danmark, så bliver chancerne for at vinde en million vist ikke større,” fortæller Rune Brandt.