Kolde kort gav Extreme-sejr til Varkonyi

Sidste års vinder Jupa Helppi var på hjemmebane, men han kunne intet stille op mod den tidligere WSOP-champ Robert Varkonyi. I minus 15 grader og midt ude på den tilfrossen Østersøen var det nemlig Varkonyi, der holdt hovedet koldt og sejrede.

Siddende på isen i bidende kulde dystede seks spillere, to pokerproffer og fire online kvalifikationsspillere, om titlen som den mest extreme pokerspiller, og da det hele var overstået var det den noget forfrosne Varkonyi, der sad tilbage med alle de stivfrosne chips.

Hver spiller kunne lave ét rebuy, men det kostede intet mindre end spillerens jakke, så det blev hurtig en meget kold fornøjelse. Den danske kranfører, Ulrik Nygaard Jensen fra Randers, smed aldrig jakken, men det rakte alligevel til tredjepladsen, og da han dermed blev den bedst placerede onlinespiller vandt han en tur til næste Extreme Poker på St. Kitts, der skal foregå under vand.

"Det lyder sjovt, men jeg får nok ballade med min chef, som er noget træt af, at jeg nu igen skal have fri for at spille poker", sagde Ulrik til vores udsendte reporter på isen i Finland.

Glæd dig til næste nummer af Pokermagasinet Ace, hvor der vil være en længere reportage fra slaget på isen.