Jeppe Juhl håner sin modstander

I aften går det løs. De to kamphaner, Tune Seidelin fra PokerNet og pokerprovoen Jeppe Juhl, tørner sammen i Las Vegas i årets mest omtalte danske pokerdyst.
 
Vinderen snupper 200.000 kroner fra taberen, og de penge glæder Jeppe Juhl sig allerede til at bruge.
"Det bliver som at stjæle slik fra børn. Tune og alle de andre online-nørder fra PokerNet tror, at de kan gå på vandet, men de bliver klogere. Tune har ikke en jordisk chance mod mig", siger den ekstremt selvsikre Jeppe Juhl, til Ace.

Jeppe Juhl, der til dagligt er ankermand på Kanal 5's pokerprogrammer, er så sikker på egne evner ved et pokerbord, at han slet ikke har forberedt sig på dysten i aften.
"Helt ærligt. Det er spild af tid. Jeg er formentlig Danmarks bedste spilteoretiker. Jeg har en ekstrem veludviklet psykologisk indsigt, og jeg har en erfaring, som de unge online-spillere kun tør drømme om".

Ifølge pokerprovoen er Tune Seidelin således på vej mod sit livs stormvejr.
"Det skulle i hvert fald undre mig meget, hvis ikke jeg er kåret som vinder af matchen efter de første tre set", siger Jeppe Juhl fra hotellet i Las Vegas.

Tune og Jeppe spiller bedst af fem Deep Stack No Limit Holdem dueller, og hele seancen vises på Kanal 5 den 21. april. Her på hjemmesiden bringer vi interviews med begge spillere, så snart matchen er afgjort.