Tune vinder første set

Acemag er på pletten i Ordrup, hvor vi har fået tilladelse til at bringe resultater og interviews med de to kamphaner, og første set er netop afgjort til PokerNets fordel.

Pokerprovoen Jeppe Juhl fik stryg i første set, som i øvrigt var yderst velspillet. Efter mere end en times spil, hvor de to kamphaner har testet hinandens pokerevner til det yderste, samler Juhl to niere op. Han raiser 40.000, hvorefter Tune går all in.

Efter en længere tænkepause og en lille omgang Jack Daniels kalder Jeppe Juhl. Tune sidder med to tiere, og da der ikke kommer hjælp fra den amerikanske dealer ryger Juhl ned i det røde felt.

Tune har 366.000 chips mod Pokerprovoens 34.000, og sådan en føring skal man ikke give online-hajen Tune Siedelin. Hånden efter sidder PokerNets udvalgte spiller med samtlige chips foran sig og fører nu 1-0 i set.

"Jeg ved godt, at nørderne fra PokerNet nu sidder og jubler og klapper i deres små hænder, men klap nu lige hesten. It aint over till the fat lady sings", lyder det sejrssikkert fra Jeppe i Las Vegas. 

Første spiller der vinder tre set har vundet dysten. Acemag har en reporter på plads ved det særlige arrangement i Dansk Poker Forbund, og vi bringer aftenen igennem resultater så snart de løber ind.