Spil poker helt uden rake

Poker helt uden at betale rake. Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Ikke desto mindre er det, hvad World Poker Exchange - en del af det velrenomerede worldsportsexchange - nu vil tilbyde sine kunder.

Under det nye 'No Rake' program bliver rake fra såvel cashgames som gebyrer for turneringer fuldt ud betalt tilbage til spillerne hver uge.

"Det er helt gratis at spille på vores site, og der er intet skjult i det her," forsikrer direktøren for World Poker Exchange, Haden Ware.

Grunden til, at World Poker Exchange, som har udbudt poker siden 2001, kan tilbyde gratis poker er ligetil. Worldsportsexchange har en stor og loyal kundekreds, som de i forvejen tjener godt på i forbindelse med sportsbetting. 

"Vi regner os selv for pionerer og trendsættere, så vi håber på, at det her også får gennemslagskraft," siger direktøren.

Sportingbets danske marketingchef Mikkel Vejlgaard ser ikke umiddelbart initiativet fra World Poker Exchange som den helt store trussel.
"Det er klart, at hvis man spiller rigtig meget, så kan det godt løbe op, hvad man betaler i rake. Men for den lille spiller betyder det ikke meget, og hvor er f.eks. SAS-Ligaen henne, hvis man vil spille på det," spørger Vejlgaard retorisk.

"Worldsportsexchange er en lille aktør på markedet, og for dem er det måske meget smart at få noget opmærksomhed på denne måde. Andre aktører bruger f.eks. rake til at afholde store gratis turneringer og andre initiativer, og jeg tror ikke, at worldsportsexchange kan opveje tabene ved rakefri poker i relation til det," siger marketingschefen.