No Limit spillere får mere sex

Fixed Limit spillere har det svært med det modsatte køn. Det er konklusionen på den  første større undersøgelse af det danske pokerfolk foretaget af Acemag.dk.

I det nye nummer af Pokermagasinet Ace kan vi således dokumentere, at No Limit-spillere har langt større seksuel erfaring end Fixed Limit-drengene.

Kun hver tiende Fixed Limit-spiller (9 %) fik eksempelvis deres seksuelle debut i folkeskolen, mens næsten hver anden No Limit-spiller (41 %) allerede var i fuld sving i de tidlige skoleår. Det er da en forskel der er til at tage at føle på.

Ikke overraskende er der også langt flere jomfruer i fixed games. 15 % eller lige godt hver syvende Fixed Limit-spiller har stadig en god oplevelse tilgode. Blandt No Limit-folket er det kun 7 % der stadig må væbne sig med tålmodighed.

Til gengæld er Fixed Limit spilleren uden tvivl mere loose når det gælder påklædning. Hjemme foran skærmen med musen i hånden har fire ud af ti Limit-spillere prøvet at spille i bar røv og viklers, mens det samme tal for No Limit-drengene er 30%

Læs flere overraskende afsløringer fra Dr. Ace i det nye nummer af Pokermagasinet Ace.