Hendon Mob slutter sig til Full Tilt Poker

Medlemmerne af Englands flagskib, The Hendon Mob, og amerikanske Full Tilt Poker slår nu kludene sammen og skaber dermed en gigant af hidtil uset omfang.

The Hendon Mob brødrene Barny og Ross Boatman, samt Joe Beevers og Ram Vaswani bliver således repræsentanter hos www.fulltiltpoker.com.
 
Her kommer de til at stå som medlemmer ved siden af Full Tilt Poker familien, som tæller prominenter pokernavne som Phil Ivey, Chris Ferguson, Howard Lederer, John Juanda samt en række af andre kendte spillere.

I forvejen har Pro'erne hos Full Tilt Poker været synonym med det bedste indenfor pokerverdenen, og partnerskabet med The Hendon Mob får nu Full Tilt Poker til at nå nye internationale højder.

"Det er meget spændende for Full Tilt Poker at The Hendon Mob nu slutter sig til os, og spillerne på vores site får nu en unik chance til at spille mod og chatte med nogle af de allerbedste spillere og ambassadører i pokerverdenen. Vi er meget glade," siger Howard Lederer.

"Vi er meget glade og stolte over, at Full Tilt Poker har valgt os til at repræsentere dem i de europæiske turneringer samt andre derudover," siger Barny Boatman.