Første dansker i pengene ved WSOP

Den første dansker i pengene ved dette års WSOP blev Jack Rosenfeldt. I den første åbne event, 1.500 NL hold´em, blev han en flot nummer tolv og fik ca. 275.000 kr.

De fleste poker-spillere kender sikkert ikke navnet Jack Rosenfeldt, men det er en rutineret mand indenfor pokersporten.

Jack er i dag bosat i Los Angeles og lever af at spille poker online. Hans pokerkarriere startede tilbage i 1991, da han flyttede til USA. Han har levet af pokeren siden 1996, hvor Jack var ”prop” (husspiller) på Bicycle Casino i LA, men siden 2002 har han mest spillet på nettet.

Hans største turnerings-resultat kom så natten til onsdag med hans 12. plads i WSOP-eventen. Det så ellers ikke lyst ud fra start. ”Jeg var på ventelisten og kom ind i turneringen efter 1 ½. Times spil. Det var tæt på jeg lavede en hurtig exit, da jeg fik et bad beat der kostede mig over halvdelen af min stack, men derefter gik det kun den rigtige vej,” fortæller Jack til Acemag.

Da dag 1 var slut lå han på 2. pladsen, og på et tidspunkt på dag 2 var Jack chipleader. Med 18 spillere tilbage gik hans kort desværre kolde. ”Jeg sad med 400.000 foran mig, og troede der virkelig på min chance. Men derefter fik jeg desværre ikke så meget og arbejde med, før jeg ser ned i damerne. Jeg raiser, men får på nakken, og vælger så at gå all-in. Desværre sad han med kongerne, og så var det slut,”

Jack, som oprindeligt kommer fra Hobro, regner med at spille fire af de mindre events mere ved WSOP inden han afslutter med main event. Derefter skal han med familien til Danmark på deres årlige besøg. ”Vi besøger Danmark hvert år, og jeg har også kontakt med de danske pokerspillere i USA – Bl.a. Gus, Claus Nielsen, Martin Vallø og Theo,” slutter Mr. Rosenfeldt.

Vi følger Jacks videre bedrifter ved dette års WSOP, og håber på flere flotte resultater til Danmark.