Chris Moneymaker: Tør du vinde?

De fleste af os pokerspillere drømmer om at vinde en stor turnering. Pengene, æren, pokalen og alt hvad der ellers følger med. Men spørgsmålet er: Tør du vinde?

Det spørgsmål mener verdensmesteren fra 2003, Chris Moneymaker, man skal stille sig selv inden man overhovedet begynder og tænke på at spille WSOP eller andre turneringer.
”Mod er vejen til sejr. Hvis du ikke tør spille dine kort, stole på din intuition og give et ordentligt nakkedrag selv om du ikke har ramt noget, så får du svært ved at komme til tops i turneringerne,”.

Chris erkender at man også skal have heldet på side for at vinde pokerturneringer, men du kan ikke vinde i poker uden at have evner.
”Poker er ikke som roulette eller enarmede tyveknægte. I poker kræver det, at du har en strategi du går ud fra. Du skal turde kalde et all in bet fra din modstander selvom du ikke sidder med en superhånd, og så skal en 9. plads ikke være dit mål. Gå efter guldet, det er vejen til succes,” slutter Moneymaker.

Da Chris Moneymaker i 2003 vandt WSOP, havde han kvalificeret sig hos PokerStars for $39 og kunne efter sin sejr sætte $2,5 millioner ind på bankbogen. Han turde vinde – Tør du?