Pokersaints er i luften!

Pokersaints er i luften!

Så kom dagen, hvor det danske site Pokersaints.com åbnede op for godteposen. Og der er noget at se frem til for alle spillere. Pokersaints tilbyder markedets højeste rake back - på op til 60 procent. Og oven i det tilbyder Pokersaint den laveste rake.

Spillerne skal have det godt
"Hvor andre sites typisk tager tre enheder i rake, så tager vi to. Og på heads up-bordene tager vi kun 0,75 enhed rake," forklarer Janus Gringer, PR-chef og danmarksmester 2005.
Administrerende direktør, Torben N. Sørensen, supplerer:
"Vores mål er at kanalisere så mange penge tilbage til spillerne som muligt og tilbyde det bedste produkt på markedet. Vores sigte er i første omgang nationalt. Vi har dansk support og danske folk på samtlige pladser."

Nul skat og gøjl
Pokersaints garanterer fuld skattefrihed på gevinster og gennemskuelighed for spillerne. I skattemæssige tvivlsspørgsmål er de klar til at gå ind og hjælpe spillere.

Pokersaints kører på det allerede eksisterende B2B-netværk, der har omkring 9.000 spillere, når der er størst aktivitet.
"Vi har nul gøjl og alt fokus på poker. Vi er gået efter et enkelt og simpelt produkt" siger Janus Gringer.

Alle, der signer up til Pokersaints, har muligheden for at få en WSOP Main Event-billet. Der bliver ganske enkelt trukket lod om en billet til den store turnering til sommer. 
asd