Team Ace All-Star spiller om en tur til Vegas

Team Ace All-Star spiller om en tur til Vegas

Kan du huske Neemos, Lucasso, Erikjdk og alle de andre gæve gutter fra Team Ace I+II? I aften skal drengene tilbage i ringen, for Team Ace All-Star er født!

MartinsPoker har inviteret drengene til en eksklusiv holdturnering, hvor de to bedste hold flyves til Las Vegas for at spille live om 20.000 euro. That's right Team Ace I+II - omdøbt til Team Ace All-Star spiller om en tur til det forjættede land, og Mr.DocJones er udnævnt til holdkaptajn.
"Hver uge i de næste tre måneder skal vi spille en masse forskellige discipliner, og det er min opgave, at vi stiller i stærkeste opstilling", siger Jonas (MrDocJones) til Acemag.

Fire mand skal i ilden hver uge og i aften klokken 18:00 starter Neemos, Lawyer73, Erikjdk samt kaptajnen selv med heads up dyster mod de 31 andre hold. Herefter skal de hver især spille en Sit'n'Go og til sidst rundes aftenen af med fire individuelle multi-table-tournaments.
"Vi er alle rigtig godt spillende for tiden, men Neemos er i en klasse for sig. Han blev treer ved Nordic Summit i Barcelona, og han er brandvarm. Derfor var han selvskrevet til at stille op i dag", fortæller kaptajnen.

MartinsPoker radiotransmitterer fra klokken 18:00, hvor blandt andet Patrick Antonius, Martin de Knijff og Michael Thuritz vil kommentere og analysere slagets gang.

Her kan du følge live-transmissionen
asd