Jonathan Skovsen runner up i to High Rollere!

I søndags tog Simon Rønnow 'IgorKakarof' Pedersen det største danske turneringscash på PokerStars, i går mandag var det Jonathan 'x_zola25' Skovsen, der gjorde det bedst i High Roller Club.

Ud af de 30 deltagere med 20 re-entries i $1.050 Monday 6-Max, spillede Jonathan Skovsen Saks sig på finalebordet og frem til heads up mod Tom 'hitthehole' Middleton. Desværre tippede sejren til Middleton's side, men som runner up cashede Jonathan Skovsen $12.848 - sgu da en fin gevinst på en mandag aften/nat.  Svenskeren Niklas 'Lena900' Åstedt hvade tre skud i turneringen, men endte uden for pengene.

Et finalebord er sjældens nok for Skovsen, så han tog også runner up placeringen i High Roller Club $1.050 Daily Cooldown til $5.259 plus $2.406 i Bounty.

Udover 'x_zola25' var der ikke mange andre gode resultater på PokerStars i går, men 'Plu2nium' hentede dog et godt cash. Det skete i High Roller Club $530 Bounty Bilder, hvor en 5. plads udløste $4.459 plus $2.164 i Bounty.

Med tanke på hvor mange store pokerspillere i havde i Danmark og 10 år siden, er det nærmest sørgeligt, at vi i dag kun ser Simon Rønnow Pedersen og Jonathan Skovsen hive gode resultater på PokerStars. 

Blot for at nævne et par stykker, så her lidt kapaciteter vi næsten kun ser til DM i Poker og andre specielle events; Theo Jørgensen, Allan 'Sifosis' Bække, Jannick 'EDWARDHOPPER' Wrang, Simon 'ministerborg' Ravnsbæk, Frederik Brink, Mickey 'Mementmori' Petersen, Jesper 'Kipster' Hougaard, Jonas 'Tulkaz' Klausen, Alexander 'AlexKP's Petersen og Thomas 'kalle' Pedersen, Martin Wendt, Sander Lylloff, Søren Kongsgaard, Morten 'Pokergirl' Erlandsen og Peter Eastgate............. husk det er blot et lille 'top of mind' udvalg.