Lidt danske resultater på en slatten mandag

Det danske fodboldlandshold spillede, som de blinde slås, i går mod Irland - dog med undtagelse af en enkelt lækker aflevering og en perfekt timing af Martin Braithwaite, der scorede til 0-1. Noget overraskende blev Danmark sat under pres til det sidste, og den nervepirrende kamp, hvor de danske spillere løb rundt som hovedløse høns, endte 1-1. Det var ikke kønt, men det ligemeget nu. Danmark har kvalificeret sig til EM. 

Der var ikke så meget nervepirrende over den danske indsats på PokerStars i går, men vi fandt da en enkelt lille sejr og en økonomisk sejr. 

I Omania $44 PLO8 deltog 54 med tilsammen 31 re-entries. Her endte 'MDALVA' heads up mod en russer, som han slog og tog førstepræmien på 751 dollars.

Der var 2.355 spillere og 699 re-entries i $5,50 Mini Daily Marathon. Danskeren 'MulleQ9' spillede sig frem til heads up, hvor han indgik en deal med modstanderen fra Belgien. Belgieren vandt, men 'MulleQ9' blev økonomisk vinder, da han fik $1.629 fra dealen, og Belgieren $1.213.

Ud af de 2.698 deltagere med 1.207 re-entries i $22 Mini Monday spillede Christian Frimodt 'chrisfrimodt' Pedersen sig på finalebordet, hvor det blev til en 7. plads til $1.521.

Der var kun 30 deltagere i mandagens Daily Cooldown, og den turnering blev vundet af svenskeren Andreas 'mrAndreeew' Berggren, der cashede $8.230 plus $8.469 i bounty.

Og så tilbage til EM - her er de 19 lande , der er klar til EM:

Portugal
Holland
Østrig
Kroatien
Tyskland
Sverige
Finland
Tyrkiet
Frankrig
England
Tjekkiet
Polen
Rusland
Belgien
Spanien
Italien
Ukraine
Danmark
Schweiz