DAPT 8 - 4. afdeling Egtved i aften kl. 18.30 - snart udsolgt

Opdateret kl. 13.25

Der er gang i salget og nu er der kun 6 pladser tilbage til fredagens Tour i Egtved.

Der er stadig mange turneringer tilbage i DAPT 8, der over det næste halve år afvikler månedlige pokerturneringer i udvalgte jyske pokerklubber til DAPT 8 Ranglisten.
I DAPT 8 Ranglisten spilles der om sæder til næste års helt store pokerbegivenhed - nemlig Poker Cruise Adventure i Middelhavet,
Du kan læse mere om cruiset på Poker Tours` hjemmeside her.
I aften afholder Egtved Poker Klub deres 2. Tour i DAPT 8 serien, og i skrivende stund er der solgt 26/36 billetter, mon ikke de kan melde udsolgt, når turneringen starter i dag kl. 18.30. For tilmelding og yderligere information følg linket til Clubcommander her

Acemag vil følge op på dagens turnering i morgen med billeder og en vinderartikel og med lidt held også få et par ord fra vinderen. Den opdaterede DAPT 8 Rangliste vil også kunne ses.

Vinderen af DAPT 8 1. afdeling i Egtved Søren Egebjerg Jensen er klar til back2back sejr, men det bliver ikke let, da der på deltagerlisten er mange skrappe pokerspillere, som vil stikke en kæp i hjulet på Søren og selv sikre sig vigtige point til DAPT 8 Ranglisten.


På billedet Søren Egebjerg Jensen efter sejren sidst.