Pokerresultater landet rundt - Riverclub

Riverclub har fået ny adresse for 2 måneder siden og findes nu i Albertslund på Værkstedgården 7. Riveclub er let at finde, lige meget om du kommer i bil, på cykel eller med S-toget. Riverclub ligger på første sal i lækre lyse lokaler med plads til 45 spillere.

Riverclub kredser om spillerne med gratis mad og en særlig hygge, som kun findes i Riverclub.

Riverclub spiller 3 dage om ugen, tirsdag den klassiske Møgtyr, som koster 300 kr at deltage i, fredag spilles Kæmpestack og ugen afsluttes søndag med en Deepstack. Der er netop startet en Rangliste op og der spilles finale til februar 2020.

De første resultater til Ranglisten er også på plads, søndagens Deepstack blev vundet af Bridgeking(1.940 kr.), foran Kisser(1.124 kr.) og Tøms(712 kr.), der var boblepræmie til Polska(300 kr.) 
I tirsdagens Møgtyr vandt Tøms(1.820 kr.) foran TexMax(1.052 kr.) og BillWithers(688 kr.) Bobleboy blev evigeglade Pohl(300 kr.).Der er gang i den i denne uge, fredag spilles Kæmpestack, lørdag spilles en kvalifikationsturnering til SOPC 2020 i Rozvadov, Riverclub har added en pakke til en værdi af 4.000 kr og søndag er det så Deepstack. For tilmelding benyt Clubcommander.